Grundutbildning TAKK

posted in: Okategoriserade | 2

Solen skiner och hösten känns avlägsen, och en härlig ledighet väntar runt hörnet. Men innan ledigheten är det dags att planera för kommande fortbildning.  Under hösten erbjuder Teckenpärlor grundutbildning i TAKK, tecken som alternativ och kompletterande kommunikation, den 25-26 september i Svedala. I höst har vi endast en grundutbildning så vi rekommenderar att ni anmäler er tidigt för att säkert få plats. Tidig anmälan innebär också billigare pris. Teckenpärlors grundutbildning omfattar 12 timmar. Fram till 31 juli är priset är 2 750 kr+moms/deltagare, och från den 1 augusti är priset 2 900 kr + moms/deltagare. I priset ingår allt material samt fm- och em-kaffe.  

2 Responses

 1. Nina Prlja Obralic

  Hej,

  Vi undrar om det finns möjlighet till en enskild grundutbildning i TAKK i vår verksamhet som ligger i Arlöv. Vi är 8 personer som jobbar och hade velat gå allihopa om priset hade kunnat vara lägre än det individuella. Detta är tänkt till hösten 2019.
  Ni får gärna återkomma till oss.
  mvh
  Nina

  • teckenparlor

   Hej Nina!

   Priset för en så pass liten grupp blir tyvärr inte lägre, utan snarare lite högre. Ska priset bli lägre än det individuella behöver ni komma upp i ungefär 20 personer. Vi håller också på att dra ner på vår externa verksamhet, och har väldigt liten möjlighet numera att komma ut och hålla grupputbildningar.

   Däremot är ni hjärtligt välkomna till oss i Svedala! Om det är svårt för hela personalgruppen att vara borta i två dagar kan ni dela upp er så att några går nu och några går nästa utbildningstillfälle. Det har vi många deltagare som gör. Innehållet och upplägget är detsamma från tillfälle till tillfälle.

   Hör av er om ni har fler frågor eller funderingar! Ni verkar ha lagt in fel mejladress, så mejla oss gärna på info@teckenparlor.se om ni önskar mer kontakt.
   Med vänlig hälsning, Jessika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *