Glad sommar

posted in: Okategoriserade | 2

Under våren har vi på Teckenpärlor, som så många andra, fått anpassa oss efter rådande förutsättningar.

Vi valde att omforma vår Grundutbildning i TAKK till digitalt format. Nu har vi lanserat och genomfört denna. Det var vårens sista utbildning. Vi har nästa grundutbildning i september och det går att anmäla sig till denna redan nu. Om denna utbildning blir på plats i Svedala eller i digitalt format kan vi tyvärr inte ge besked på nu.

Men innan dess är det dags för en Kickstart. Vi kommer att genomföra den digitalt och tack var det så finns det möjlighet för alla er som bor en bit bort från Skåne, att delta. Anmäl här på hemsidan. Vill du veta mer om den digitala utbildningen så skicka ett mail eller ring till oss. Hjärtligt välkommen med anmälan.

VI önskar er en härlig midsommar och en glad sommar.

2 Responses

  • teckenparlor

   Hej Anna-Maria
   Jag misstänker att din fråga inte har blivit besvarad av oss. Jag ber om ursäkt för det. Det bästa är om du kan maila oss på info@teckenparlor.se och precisera vad du vill ha svar på angående utbildningarna. Vi har idag lagt ut datum för höstens digitala utbildningar.
   Mvh Åsa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *