TECKENPÄRLOR

Hos oss får du en gedigen teckenutbildning som håller.

Teckenpärlor är ett utbildningsföretag som håller utbildningar i Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation (TAKK) och babytecken. Teckenpärlor har funnits sedan 2005 och drivs av Åsa Rosqvist och Jessika Forsberg.

Åsa Rosqvist

Åsa är en glad Svedalatös med rötterna stadigt i den skånska myllan. Åsa gillar att bada kallbad och gå långa rundor med hunden. Åsa har en gedigen teckenbakgrund och har arbetat med tecken i snart trettio år. Bland annat har hon arbetat praktiskt med tecken tillsammans med barn i behov av TAKK. Åsa är förskollärare och specialpedagog. Tidigare har Åsa arbetat som förskollärare på en rad förskolor i Svedala kommun och som specialpedagog inom barnhabilitering i Region Skåne.

Jessika Forsberg

Jessika har sitt ursprung i Dalarna men är numera boende i Malmö. Hennes dalaursprung märks tydligast vintertid då Jessika gärna spänner på sig skidorna. Jessika har under tio års tid utbildat föräldrar och personal. Hennes kommunikationsglädje smittar av sig på deltagarna. Jessika har stor vana av att umgås och kommunicera med personer som använder TAKK. Jessika är logoped och arbetar med vuxenhabilitering i Region Skåne. Tidigare har Jessika arbetat med barnhabilitering.