Nu kör vi igång höstens TAKK-utbildningar.

posted in: Okategoriserade | 0

Nedanstående utbildningar kommer att genomföras digitalt, vilket innebär att du som ej har möjlighet att åka till Svedala ändå kan utbilda dig i TAKK hos Teckenpärlor.

Vi startar den 26 augusti med Kick-startutbildning. Det är en tre timmars utbildning som ger dig inspiration att komma igång med att använda tecken i din vardag, i hemmet eller på din arbetsplats. Anmälan här via hemsidan stängs den 12 augusti, men det går bra att anmäla senast 20 augusti genom att skicka ett mail till info@teckenparlor.se

Pris: 960 kr+moms/deltagare

Därefter erbjuder vi sex timmars Grundutbildning. Datum för denna utbildningen blir 23 och 24 september, 9.00-12.00. Denna utbildningen ger dig en teoretisk grund i tecken som alternativ och kompletterande kommunikation. Vi går igenom ett stort antal tecken, många av dessa får du använda direkt i övningar.

Pris: 1450 kr+moms/deltagare

Vi har en planerad Grundutbildning 21 okt samt 4 nov. Om denna utbildning blir på plats i Svedala eller i digitalt format kan vi tyvärr inte ge besked på nu. 20200930: Uppdatering denna utbildning utgår och ersätts med digital utbildning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *